Yhteistyökumppanini

Consultica Academy / Consultica Oy

Consultica Academy


Oivaltavan johtamisen asiantuntija - Consultica Academyn palvelut pureutuvat yksilöiden kyvykkyyden tunnistamiseen ja käytettävissä olevan potentiaalin optimointiin. Consultican vahvuutena on eri tieteenalojen poikkitieteellinen hyödyntäminen ja yli 30 vuoden kokemuksen yhdistäminen.

Haluatko ympärillesi lisää energiaa, korkeampaa motivaatiota ja mielenrauhaa? Onko sinulla työkaluja johtaa yksilöiden innostusta ja ainutlaatuisuutta?

Aivojen korkeimpien funktioiden yhdistäminen ja soveltaminen käytännönläheiseksi toiminnaksi antavat Sinulle huikeat eväät itsesi ja muiden johtamiseen. Löydät rohkeuden ja intohimon tekemiseen, tunnistat aivojesi vahvuudet ja opit hyödyntämään ainutlaatuista kyvykkyyttäsi myös eri sukupolvien johtamisessa.


Mentorea

Mentorea


Mentorea toimii apunasi arjen muutostarpeissa.

Erilaiset elämäntilanteet ja yllätykset muuttavat usein arkea, jolloin on hyvä saada ulkopuolista apua ja näkemystä asioihin. Arjen muutostarpeet voivat liittyä käytännön asioihin kodissa, kodin kalustossa, talossa, piha-asioissa, mökillä - niiden ylläpitoon tai huoltotarpeisiin. Muutokset voivat liittyä myös elämäntilanteisiin ja läheisiin ihmisiin, jolloin käytännön asioiden hoito voi muuttua haasteelliseksi.