Uutisia

Urakortit Uusiksi! Piilotyöpaikasta aito työpaikka -kirja on käytössä laajalti työnhaun apuna.

Se on saatavissa e-kirjana (19,90€) ja painettuna versiona (29,90€) Tähtijulkaisut-verkkokaupasta.

Miksi piilotyöpaikat?

Perinteisesti työnhaku keskitetään avoimiin työpaikkoihin. Piilotyöpaikat muodostavat kuitenkin valtaosan työmarkkinoista. Työnhakua on sen vuoksi toteutettava uudistunein keinoin. Tämän kirjan avulla pystyt projektoimaan työnhakusi ja löytämään uuden työpaikan piilotyömarkkinoilta.

Kirjassa työnhakua käsitellään 7T-projektimallin mukaan. Lähtökohtana työnhakuprojektille on työelämän muutosten ymmärtäminen ja toimialojen seuranta. Moderni työnhaku on projekti, joka vaatii selkeää tavoitteenasettelua, systemaattista toimintaa ja järjestelmällistä tiedon hankintaa. Oman osaamisen tunnistaminen ja tuotteistaminen takaavat osaamisen markkinoinnin oikeille kohderyhmille - potentiaalisille työnantajille.

Kirja on tarkoitettu opiskelijoille, työssä oleville, työttömille, uranvaihtajille, koulutukseen hakeutuville henkilöille - kaikille, jotka haluavat päivittää työnhakutaitojaan. Se sopii myös uravalmentajille, työnhakukoulutuksiin ja oppilaitoksille. 

Jos olet työnhakija, työtön, suunnittelet työpaikan vaihtamista tai alan vaihtoa, tämä kirja on Sinua varten! Jos projektoit työnhakusi kirjan ohjeiden mukaan, löydät uuden työpaikan piilotyömarkkinoilta.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua työnhaussa:
maija.haaranen@jamk.fi

Kommentteja

"Aina ajankohtainen kirja."

"Antaa uuden, keskeisen lähestymiskulman."

"Projektimalli auttaa hahmottamaan työnhakua kokonaisuudessaan."

"Loistava, henkilökohtaiselle tasolle tuleva kirja."

"Maija Haaranen on todellakin työnhaun asiantuntija."