Johtamisen projektit

OsaavaPK - henkilöstöjohtamisen valmennusohjelma pk-yrityksille

OsaavaPK -hanke tähtää pk-yritysten tuottavuuden parantamiseen kehittämällä rekrytointia, uudistumiskyvykkyyttä ja osaamista 55 pk-yrityksessä eri puolilla Suomea. Hankkeessa jalkautetaan yrityskentälle uusia ja tuottavampia rekrytointikäytäntöjä sekä osaamisen kehittämisen malleja. Hankkeen toteutusaika on 1.3.2017-31.12.2019. Toimin hankkeessa henkilöstöjohtamisen, osaamisen kehittämisen, rekrytoinnin ja sosiaalisen median asiatuntijana.

MUKA - Muutoskyvykkyyttä, kasvua ja tuottavuutta hyvinvoivasta yrityksestä

MUKA-hankkeen johtavana ajatuksena on auttaa keskisuomalaisia pk-yrityksiä tunnistamaan muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia edistävät tekijät ja sitä kautta lisäämään tuottavuutta. Tämä on mahdollista työn tekemisen tapoja ja johtamista uudistamalla. ESR-rahoitteinen MUKA-hanke ulottuu vuoteen 2017 saakka ja se toteutetaan yhteistyössä Humap Oy:n kanssa. Mukana on 14 keskisuomalaista pk-yritystä/organisaatiota.

Liity Regenerating Leadership -LinkedIn-ryhmään!

Uudistava johtaminen UUJO

Koulutusorganisaationa JAMK toteuttaa T&KI-tehtäväänsä viemällä läpi mittavia projekteja, jotka liiketalouden yksikössä liittyvät usein johtamiseen.

UUJO - Uudistava johtaminen -projekti on tuottanut työkaluja pk-yritysten esimiestyön ja työyhteisön toimivuuden parantamiseen - tavoitteena työurien pidentäminen ja parantaminen henkilöstöä osallistamalla.

Tutustu UUJO-julkaisuun.

Kasvu Open -kasvuyrittäjyyskilpailu

Kasvu Open on valtakunnallinen kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Kasvu Open tarjoaa osallistuville yrityksille loistavan tilaisuuden testata kasvuideat ja hyödyntää kasvun parhaita asiantuntijoita. Sparrausprosessi synnyttää uusia yrityksiä ja vauhdittaa jo olemassa olevien yritysten kasvua.

Olen toiminut Kasvu Open -myllärinä eli sparraajana.

Yrityskummi

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja elinkeinoelämän vaikuttajista koostuva asiantuntijaverkosto.

Verkoston jäsenenä - yrityskummina - olen sitoutunut antamaan käytännön koulimaa osaamistani yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan käyttöön ja toimimaan liiketoiminnan onnistumisen tukena.

Suomen Yrityskummit ry - katso videolta lisää!